Notícies

  Divendres, 22 de novembre de 2013

El Centre d'Arts Juneda organitza la 3a edició de l'Operafòrum

S'hi escoltaran i explicaran fragments de l'òpera Parsifal, de Wagner.

Aquest divendres, 22 de novembre, es durà a terme la tercera edició de l'Operafòrum, una iniciativa organitzada pel Centre d'Arts Juneda amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi que té l'objectiu de donar a conèixer el gènere operístic i explicar diferents obres. L'acte tindrà lloc al Complex Cultural de Juneda, a les 20:30 hores, i és obert a tothom.

En aquesta edició, Miguel Gómez, músic i estudiós de musicologia a l'ESMUC, presentarà fragments de l'òpera Parsifal, de Richard Wagner, aprofitant que enguany es commemora el 130è aniversari de la mort del compositor alemany. Aquesta coneguda òpera de Wagner, Parsifal, és una història sobre el cavaller de la cort del rei Artús, Percival (o Parsifal), i la seva recerca del Sant Greal.

Durant l'acte es passaran bocins de l'òpera acompanyats de breus explicacions perquè tant els més entesos com els que escoltin òpera per primer cop puguin entendre-la i, així, gaudir-ne totalment. A més, es podran fer les preguntes que els assitents creguin convenients.

El cartell d'aquesta edició de l'Operafòrum de Juneda (foto: CAJ).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa