Notícies

  Divendres, 22 de novembre de 2013

El Festival d'Entitats pro Marató de les Borges ja té data

Tindrà lloc el proper diumenge 1 de desembre

El proper diumenge 1 de desembre, a partir de les 16.30 hores al Pavelló de l'Oli de les Borges, tindrà lloc el Festival d'Entitats pro Marató 2013.

Entre altres, hi haurà actuacions de l'Associació Grums, de la colla sardanista Brut Natura, de l'escola de dansa Estil i del Casal de la Gent Gran.

L'entrada al recinte costarà 3 euros i s'oferirà berenar a 1 euro, que anirà a càrrec de l'Associació de dones i dels Voluntaris musulmans. A banda, durant tota la tarda hi haurà venda de manualitats a càrrec de la Residència d'Avis.

Altres actes solidaris

A banda del Festival d'Entitats, a les Borges es duran a terme altres iniciatives per tal de recaptar fons de cara a la Marató de TV3.

Per exemple, tant a la biblioteca Marquès d'Olivart, com al centre d'entrenaments del CTT Borges, la biblioteca Marquès d'Olivart, l'església o l'Espai Macià hi haurà disponibles les bústies pro Marató per tal que els ciutadans puguin fer els seus donatius.

Als concerts de Nadal de l'Escola Comarcal de Música o del col·legi Mare de Déu de Montserrat es destinaran els diners de les entrades per a la Marató.

Aquests són només alguns dels actes on la ciutadania de les Borges podrà fer el seu donatiu solidari. Els podeu consultar tots en el tríptic que trobareu adjunt en aquesta notícia.

"La solidaritat no degenera"

Sota el lema "La solidaritat no degenera", la Marató d'enguany de TV3 destinarà els fons recaptats a la investigació de les malalties neurodegeneratives.

La Marató tindrà lloc el proper 15 de desembre, dia en què des de les Borges també es connectarà en directe amb TV3, en acabar el ball de tarda al Pavelló de l'Oli, per tal de fer l'entrega de tota la recaptació.

(foto: desdebellaterra.com)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa