Notícies

  Dimarts, 30 d'octubre de 2018

El Pavelló de l'Oli de les Borges acollirà el 17 de novembre una jornada solidària contra el càncer infantil

Organitzada per la borgenca Elena Ionescu, s'allargarà de les 17.30 a les 22 hores amb activitats per a tothom. L'entrada costa dos euros i es podrà comprar a taquilla

El Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques acollirà, el dissabte 17 de novembre, de les 17.30 a les 22 hores, una jornada d'activitats solidària per recollir fons per a la investigació del càncer infantil.

Hi haurà actuacions de l'Escola de Dansa Estil, del Pallasso Tortelini, amb el seu espactacle 'Somnis', per a petits i grans, sessió de zumba amb Impacte Gym, els dj's Cosmin i Adam, Laia Garra, cantant de Madison Group, Alberto Castell, Jordi Marca i el grup de ball Sunset Ladies, que presentaran el disc 'La voz del corazón', i sessions de Karaoke.

A més, durant l'acte, que serà presentat per Josep Sala, hi haurà tómbola solidària, un taller de pintar cares organitzat per Xifres i Lletres, es vendran polseres i llibres solidaris, hi haurà partides d'escacs a càrrec del Club d'Escacs Mollerussa i de tennis de taula, per part del CTT Borges, i també inflables i berenar a càrrec de l'Ajuntament.

L'acte està organitzat per l'Elena Ionescu, la mare del jove borgenc Cosmin Ionescu, que, després de vuit anys de lluita contra la malatia, ha decidit muntar aquesta jornada "per fer alguna cosa com a mare i com a persona per contribuir a la cura de la malaltia del meu fill i de tants altres nens i nenes". Ionescu explica que, malgrat hi hagi entitats que també treballen per aconseguir fons per a la investigació del càncer infantil, "em veia amb la necessitat de fer quelcom de manera personal". També agraeix la col·laboració de les persones, entitats i institucions que li donen suport.

L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges, les AMPES dels col·legis Joan XXIII, de la llar d'infants Joan XXIII i Mare de Déu de Montserrat, de la Perruqueria Absolute Style, de Juneda, Patfran, Estil Dansa, Saez Sandstone, Associació de Dones La Rosada, CTT Borges, Club d'Escacs Mollerussa, Sílvia Hill Fisioteràpia Domiciliària, Perruquqeria Bea, Isabella Beauty Salon, Impacte Gym i Xifres i Lletres.

L'entra es podrà comprar a taquilla el mateix dia i tindrà un preu de dos euros. Tots els beneficis de la jornada es destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

L'Elena Ionescu amb el seu fill Cosmin (foto: Elena Ionescu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa