Notícies

  Dilluns, 25 de novembre de 2013

La Fira de l’Oli i Productes d’Elaboració Artesana de Juncosa tindrà lloc el 30 de novembre i l'1 de desembre

Per primera vegada, s'allargarà tot el cap de setmana.

Aquest dilluns s'ha dut a terme la presentació de la Fira de l'Oli i Productes d'Elaboració Artesana de Juncosa que, per primera vegada, organitzarà activitats durant tot el cap de setmana del 30 de novembre i l'1 de desembre. L'acte, que s'ha celebrat a la Diputació de Lleida, ha comptat amb la participació del diputat Antoni Villas; de l'alcalde de Juncosa, Lluís Dalmau, i del president de la cooperativa, Jaume Drudis.

L'alcalde de Juncosa, Lluís Dalmau, ha explicat que l'objectiu de la mostra és la promoció i venda de l'oli d'oliva verge extra Les Cabanes de la Cooperativa de Juncosa i ha destacat l'increment del nombre d'expositors. Aquest any hi haurà una trentena d'estands d'artesania i productes artesanals, gairebé el doble que l'any passat. A més de l'oli, els visitants podran adquirir.

Les activitats començaran el dissabte, 30 de novembre, amb una caminada popular, la visita a les noves instal·lacions de la Cooperativa de Juncosa o la presentació de la nova imatge de la cooperativa, la botiga on line i l'oli EcoCabanes, un oli ecològic que es traurà en format de 500 ml, tal i com ha explicat el president de la cooperativa, Jaume Drudis. Diumenge se celebrarà la fira pròpiament dita amb altres activitats paral·leles com visites guiades, actuacions de grallers d'Alfés i xerrades.

La Cooperativa, tot i la crisi, espera augmentar les vendes seguint amb la línia de l'any passat, i preveu que es venguin uns 10.000 litres d'oli per la fira. El preu de l'oli és de 20,00 euros la garrafa de 5 litres. La fira està organitzada per la Cooperativa Agrícola Sant Isidre i Secció de Crèdit de Juncosa SCCL i l'Ajuntament de Juncosa. També hi col·laboren la Diputació de Lleida i diferents associacions i entitats municipals: l'Associació de Dones, l'Associació de Jubilats, l'Associació de Joves, l'AMPA i l'Associació de Ramaders.

Es preveu que augmentin les vendres de l'oli Les Cabanes (foto: Diputació de Lleida).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa