Notícies

  Dijous, 8 de novembre de 2018

Demà, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges celebra la Festa de la 16a Bibliocursa

D'altra banda, també es farà la primera sessió del Grup Llegit el Teatre conduïda per la poeta i dramaturga, Meritxell Cucurella-Jorba

Demà divendres, 9 de novembre, a les 19 hores, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges celebra la festa de la 16a Bibliocursa, on es farà el lliurament d'obsequis i sorteigs per als participants. A més, tots els assistents gaudiran d'un berenar. 

Aquesta activitat és una iniciativa per fomentar la lectura entre els nens i nenes de 9 a 12 anys, i se'ls proposa llegir nou contes i fer un joc per superar la bibliocursa. Des de la Biblioteca borgenca apunten que "aquest any estem molt contentes de l'augment de participants en la bibliocursa, uns 72 nens i nenes hi han participat i 47 l'han acabat". 

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, els guanyadors de l'any passat als millors resums van ser Èlia Farré i Roger Gallart, que van ser obsequiats amb vals de compra de material escolar. 

D'altra banda, també demà divendres, es farà la primera sessió del Grup Llegit el Teatre on comentaran l'obra 'Penes d'Amor Perdudes' de William Shakespeare. La jornada estarà conduïda per la poeta i dramaturga, Meritxell Cucurella-Jorba.

Lliurament de premis de la Bibliocursa de l'any passat (foto: Biblioteca Marquès d'Olivart).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa