Notícies

  Dilluns, 19 de novembre de 2018

Les Borges recapta 7.300 euros contra el càncer infantil amb una festa que agrupa prop de mil persones, segons l'Ajuntament

Els diners es donaran a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La impulsora de la iniciativa, l'Elena Ionescu, es va mostra molt agraïda amb la resposta dels veïns i col·laboradors

Aquest dissabte, les Borges Blanques es va unir amb una gran festa al Pavelló de l'Oli per recaptar fons contra el càncer infantil, tal com vam explicar des d'aquesta emissora. La celebració va reunir prop d'un miler de persones i, a falta de l'últim recompte, entre tots els assistents i entitats col·laboradores es van aconseguir 7.300 euros, segons informa l'Ajuntament, que es destinaran als programes de recerca de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L'entrada tenia un preu de dos euros i les persones que hi van assistir van donar caliu a la impulsora de la iniciativa, l'Elena Ionescu, i el seu fill adolescent, Cosmin, que fa vuit anys que lluita contra el càncer. Per la seva banda, l'Elena es va mostrar molt il·lusionada amb la resposta de tots els veïns i veïnes, ja que van esgotar les entrades previstes i van haver-ne d'imprimir més.

La festa solidària va començar a les 17.30 hores i va comptar, entre altres, amb un espectacle d'animació a càrrec del Pallasso Tortelini, una sessió de zumba de la mà d'Impacte Gym i un concert d'Albert Castell i Jordi Marca en què van presentar el disc 'La voz del corazón', acompanyats del grup de ball Sunset Ladies.

Entre les entitats col·laboradores hi ha les AMPES dels col·legis Joan XXIII i Montserrat, que van aconseguir 1.146 euros entre les dues, la colla de diables Els Borjuts de les Borges, amb 300 euros, la societat de caçadors Diana de les Borges, amb 500 euros, i moltes altres empreses que, amb la seva aportació, van fer possible un sorteig en què es van recaptar 1.149 euros per avançar en la recerca de tractaments per aconseguir la cura de la malaltia.

El Pavelló de l'Oli ple de gom a gom (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa