Notícies

  Dilluns, 3 de desembre de 2018

La pujada al campanar de les Borges i el Concert de Nadal de l'Escola de Música, els primers actes de les festes a les Borges i Juneda

Les portes obertes al campanar seran dijous, de 16 a 18 hores, i el concert serà dimecres al pavelló de Juneda

Una jornada de portes obertes aquest dijous per a pujar al campanar de les Borges Blanques i el tradicional Concert de Nadal a càrrec de les agrupacions vocals i instrumentals de l'Escola de Música de les Garrigues, que es farà a Juneda el dimecres, marcaran l'inici dels actes nadalencs d'aquest any 2018 en aquests dos municipis de la comarca.

Com cada any, l'Escola de Campaners de les Borges Blanques ha organitzat l'habitual pujada al campanar nadalenca per al pròxim dijous, 6 de desembre, entre les 16 i les 18 hores, en una jornada de portes obertes que comptarà amb una bústia per a La Marató de TV3, per aquells participants que hi vulguin col·laborar i fer-hi un donatiu.

Prèviament, el dimecres, 5 de desembre, a les 19.30 hores, la Mancomunitat de Municipis per la Música de les Garrigues, ha organitzat el seu Concert de Nadal al pavelló de Juneda. L'actuació la duran a terme un grup de 9 guitarres, un altre de 5 percussionistes, la banda amb 23 instrumentistes que toquen la flauta travessera, el clarinet, el saxofon, la trompeta, el piano, una bateria i un vibràfon, també hi prendran part una orquestra de corda amb 8 violins, 2 violoncels, piano, timbales i xilòfon.

Per la banda de les agrupacions corals hi participen el cor de petits, mitjans i grans, al voltant de 180 integrants, d'entre 6 i 12 anys, que actuaran conjuntament fent una suite de nadales, acompanyats de la banda; alhora que hi haurà un cor d'una vintena de joves d'entre 12 i 18 anys, i finalment el cor de mares i pares, format per una quarantena d'integrants. Tots plegats estaran dirigits pels diversos professors de l'Escola de Música de les Garrigues, en el transcurs de l'hora aproximada de durada prevista pel concert, que tindrà entrada gratuïta.

L'anterior concert de Nadal de l'Escola de Música de les Garrigues (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa