Notícies

  Dimarts, 4 de desembre de 2018

El Centre Excursionista Borges-Garrigues organitza una recollida de brossa per camins de les Borges en suport a La Marató de TV3

Serà diumenge, a partir de les 09 hores, i per cada objecte recollit, l'entitat donarà 20 cèntims d'euro a La Marató

El Centre Excursionista Borges-Garrigues ha programat una activitat familiar per al diumenge, 6 de desembre, en suport a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a recollir fons per a la investigació contra el càncer.

La iniciativa consistirà en una caminada solidària de cinc quilòmetres per recollir brossa. El recorregut transcorrerà per les partides de Comàrdevol i les Figueres, a llevant del nucli urbà de les Borges, una zona amb un especial encant paisatgístic.

Els participants aniran omplint les bosses amb tot allò que trobin (llaunes, ampolles buides, bosses, etc.) i al final de l'activitat s'abocarà tot el material recollit a la placeta del Terrall i se'n farà el recompte. L'entitat donarà 20 cèntims d'euro per cada objecte recollit a La Marató de TV3.

La caminada solidària té un recorregut circular i de poc desnivell, i a la meitat s'oferirà esmorzar per a tots els assistents. Segons indiquen des de l'organització, cal dur una bossa reciclable i, qui vulgui, guants.

La trobada per començar l'activitat serà el diumenge, a les 9.00 hores, a l'última rotonda de la carretera de Cervià sortint de les Borges Blanques. L'arribada es preveu cap a les 12.30 hores, a la placeta del Terrall.

Les inscripcions es poden fer la Llibreria Quaderns de les Borges (telèfon 973140821) o bé al correu electrònic cxborgesgarrigues@gmail.com.

Una de les caminades organitzades pel Centre Excursionista Borges-Garrigues (foto: CEBG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa