Notícies

  Dimarts, 4 de desembre de 2018

Aran Sanchiz, del Club Patí Borges, campiona juvenil a la Copa Catalana de Categories 2018 de patinatge artístic

El campionat es va disputar el passat dissabte al Pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques

El passat dissabte, 1 de desembre, el Pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques va acollir la Copa Catalana de Categories 2018 de patinatge artístic. Hi van participar més de 40 patinadores de les quatre federacions territorials de Catalunya en les categories sènior, júnior, juvenil, cadet infantil i aleví.

La patinadora Aran Sanchiz, del Club Patí Borges, va quedar campiona en categoria juvenil, amb 40,8 punts aconseguits, superant Patricia Quintero, del PA Gramanet (39,4) i Natàlia López, de l'AP Lliçà de Vall, que va assolir el tercer lloc al podi amb la mateixa puntuació que la segona. Una altra patinadora del club borgenc, Marta Gòdia, va quedar novena, segons informa SomEsports.

Amb aquest excel·lent resultat, Sanchiz millora notablement la posició aconseguida en el campionat de l'any passat disputat a Reus, en què es va classificar a la setzena posició de la mateixa categoria. Aquí podeu consultar la resta de guanyadores en les altres categories.

D'altra banda, el Club Patí Borges va celebrar, el passat dissabte, 24 de novembre, el festival de l'entitat, omplint de gom a gom el pavelló de les Borges amb els familiars dels patinadors i patinadores de les diferents categories.

Anna Blanch, Aran Sanchiz i Marta Gòdia (foto: CP Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa