Notícies

  Dijous, 5 de desembre de 2013

Comença la campanya de Nadal a les Borges amb l'encesa de llums

L'enllumenat estarà obert cada tarda des de les 17.30 fins a les 22.00 hores, coincidint amb l'horari comercial de la localitat.

Les Borges encetarà aquesta tarda el Nadal amb la tradicional encesa de l'enllumenat que guarnirà, al llarg de 33 dies, els principals carrers i places del municipi.

Aquest any és el primer que totes les figures nadalenques estan formades per làmpades de tipus LED de tecnologia sostenible, una mesura que té lloc després que el consistori "anés substituint progressivament les antigues bombetes per aquest sistema, minimitzant així la despesa pel que fa a consum elèctric, en benefici de les arques municipals", ha destacat l'alcalde Enric Mir.

L'enllumenat estarà obert cada tarda des de les 17.30 fins a les 22.00 hores, coincidint amb l'horari comercial de la localitat.

El nou sistema d'il·luminació necessitarà una potència elèctrica instal·lada d'uns 4 quilowatts. Enguany a més, s'ha renovat bona part de les figures lluminoses que ambienten una quinzena de carrers de les Borges. Concretament, les noves figures s'han col·locat al carrer Ensenyança i al Raval del Carme.

L'alcalde s'ha mostrat molt satisfet per les renovacions aconseguides, ja que "ens permeten estalviar i no contaminar el medi ambient a més d'animar la campanya de vendes nadalenca". Mir afirma que la nova decoració "serà un reclam que ajudarà el comerç local".

Imatge d'algunes llums de Nadal que s'encendran aquest vespre (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa