Notícies

  Dimecres, 5 de desembre de 2018

Entre dijous i dissabte, a les Borges s'ha programat teatre, cinema i animació infantil

El grup de teatre Nissaga ha preparat la representació de l'obra 'Ens ha caigut la sogra', que es representarà demà, a les 19 hores

Les Borges Blanques ha programat teatre i cinema per a tots els públics, a més a més d'animació infantil, entre dijous i dissabte, per amenitzar les tardes i els vespres d'aquest pont festiu de desembre.

El grup de teatre Nissaga ha preparat la representació de l'obra 'Ens ha caigut la sogra', de Lluís Coquard, aquest pròxim dijous, 6 de desembre, al Pavelló de l'Oli. L'espectacle, adaptat i dirigit per Xavier Sans, es durà a terme a les 19 hores, amb entrades a 5 euros, que inclouen un donatiu d'un euro per persona per a La Marató de TV3.

L'endemà, divendres, 7 de desembre, la regidoria de Cultura ha preparat la projecció de la pel·lícula 'Bohemian Rhapsody', a les 22 hores, al Pavelló de l'Oli. El preu de l'entrada és de 4 euros i el film té una durada de 135 minuts.

El dissabte, 8 de desembre, a les 18 hores i també al Pavelló de l'Oli, arribarà el torn dels més petits, amb l'obra d'animació 'La cigala i la formiga', a càrrec de la companyia Xip Xap Teatre. L'espectacle s'emmarca dins del Cicle Baldufa, amb entrades infantils a 3 euros i les d'adults a 2 euros.

Components del grup de teatre Nissaga.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa