Notícies

  Dimecres, 5 de desembre de 2018

Els Catarres, Buhos i dj Tasies, protagonistes de la 6a edició del Concert de l'Oli a les Borges

El concert tindrà lloc el dissabte, 19 de gener del 2019, en el marc de la 56a edició de la Fira de l'Oli

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha donat a conèixer aquest matí els grups que actuaran a la 6a edició del Concert de l'Oli, que es durà a terme el dissabte, 19 de gener del 2019, en el marc de la 56a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues. Els conjunts seran ni més ni menys Els Catarres i Buhos (ambdós ja havien tocat al Concert de l'Oli en anteriors edicions), i el dj Tasies completarà la jornada.

Com és habitual, el concert es farà a la carpa ubicada a la plaça Europa de les Borges a partir de les 12 de la nit. Els organitzadors del concert encara han de determinar els preus de les entrades i quan es posaran a la venda, cosa de la qual informaran properament, segons anuncien.

La 56a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de gener de l'any que ve i les inscripcions ja estan obertes.

En les anteriors edicions del Concert de l'Oli hi han actuat conjunts com Brams, Buhos, Els Catarres, Germà Negre, Txarango i Dj. July, entre altres.

Els Catarres, en el seu concert a la carpa de l'oli de la gira 'Postals' (foto: Els Catarres).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa