Notícies

  Dimarts, 10 de desembre de 2013

Marc Duran i Oriol Monzó, del CTT Borges, clasificats pel World Championship a Londres

En imposar-se a la ronda classificatòria que es va disputar a les Borges el passat 7 de desembre.

Després d'imposar-se a la ronda classificatòria que es va disputar el passat dissabte, 7 de desembre, al pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques, els jugadors del CTT Borges Marc Duran i Oriol Monzó s'han classificat per jugar al World Championship of Ping Pong, que se celebrarà els propers dies 4 i 5 de gener del 2014 a l'Alexander Palace de Londres.

En aquesta ronda, que va comptar amb la participació de palistes d'arreu del món, s'hi podien inscriure tots els jugadors de tennis de taula que hi volguessin participar. Tot i això, les places eren limitades a 64 inscrits. El sistema d'aquesta competició era de diversos partits al millor de 3 sets a 15 punts.

La competició va constar de grups de 8 jugadors on els quatre primers passaraven al quadre final. D'aquesta ronda classificatòria, però, només el campió i el sotscampió es classificaven per a la final de Londres, i aquest va ser el cas de Duran i Monzó, primer i segon, respectivament.

Tot i que ja fora de la final de Londres, els altres primers classificats van ser Enric Bosch (3r), Adrià Fernandez (4rt) i en el cinquè lloc hi van accedir Josep Francesch, Josep Anton, Marc Serra i Albert Soler.

Duran i Monzó, primer i segon de la ronda classificatòria (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa