Notícies

  Dimecres, 11 de desembre de 2013

Els comerciants de les Borges repartiran 1.000 euros en premis durant la campanya de Nadal

El sorteig per conèixer els agraciats serà el 7 de gener a les 21.00 hores

Un total de 37 establiments de la capital de les Garrigues prendran part a partir de divendres i fins al diumenge 5 de gener en la campanya comercial de Nadal de les Borges, que sortejarà 10 premis de 100 euros bescanviables per productes en qualsevol dels establiments participants.

La iniciativa, organitzada per l'Agrupació de Comerciants de les Borges juntament amb la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, pretén "fomentar el comerç local a través d'una proposta atractiva i simpàtica tant pels propis veïns de les Borges com pels dels municipis veïns", explica el regidor Jordi Ribalta.

Per optar als premis cal fer les compres als comerços que participen en la campanya, als quals se'ls ha assignat un color: verd, taronja, blau o bé rosa.

Per cada compra, els establiments entregaran als clients una enganxina del seu color, que s'haurà d'enganxar a una butlleta que els clients ompliran amb les seves dades de contacte.

Una vegada hagin completat la butlleta amb els quatre colors, podran dipositar-la a les urnes que hi haurà repartides pels establiments.

La presidenta de l'Agrupació, Montse Pijuan, explica que amb aquest sistema "promovem la rotació dels clients pels diferents tipus d'establiments, ja que per omplir la butlleta amb les enganxines dels quatre colors caldrà que els compradors visitin diferents tipus de botigues: de roba, de productes infantils, d'electrodomèstics, de regals, de parament per la llar i d'eines, entre altres".

En aquest sentit el regidor Jordi Ribalta ha valorat molt positivament aquesta campanya "que de ben segur estimularà les vendes".

En la campanya també hi prenen part alguns bars de la població. El sorteig per conèixer els agraciats es farà el 7 de gener a les 21.00 hores a la Cambra de Comerç de les Borges Blanques.

Presentació de la campanya de Nadal (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa