Notícies

  Divendres, 13 de desembre de 2013

Alumnes de l'INS Josep Vallverdú participen al programa 'Joves Emprenedors'

L'objectiu és informar-los dels avantatges de l'emprenedoria i l'auto-ocupació així com dels recursos públics de què disposen per ajudar-los a dur a terme el seu negoci

Una cinquantena d'alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà i de 2n de Batxillerat de l'INS Josep Vallverdú de les Borges han assistit aquest divendres a la primera de les sessions del programa "Joves Emprenedors", que es desenvoluparà durant la propera setmana en aquest centre.

La iniciativa pretén promoure la continuació dels estudis entre els joves i informar-los dels avantatges de l'emprenedoria i l'auto-ocupació així com dels recursos públics de què disposen per ajudar-los a dur a terme el seu negoci.

En els propers dies tindran lloc altres activitats, com sessions de coaching per als alumnes de 3r d'ESO i una xerrada informativa adreçada als de 4t.

El programa està subvencionat per l'Ajuntament de les Borges, el CEEI Lleida, el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), els departaments d'Empresa i Ocupació i de Benestar Social de la Generalitat i el Fons Social Europeu "Inverteix en el teu futur".

La regidora d'Educació i Joventut, Maria Fusté, creu que el programa "és una molt bona iniciativa per promoure el talent dels joves que vulguin dur a terme la seva idea de negoci".

Aquesta primera sessió, dirigida als estudiants de CFGM de Gestió Administrativa i d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques i als de 2n de Batxillerat, és una acció formativa sobre els mercats emergents.

Sota el títol "On es troba la feina del futur?", la tècnica AODL i gestora del Centre d'Empreses Innovadores de les Borges (CEI), Cristina Espona, ha donat a conèixer alguns dels principals sectors professionals amb més oportunitat d'expansió per als propers anys.

L'objectiu és aportar una visió prospectiva sobre els sectors estratègics i facilitar informació rellevant que permeti als joves identificar les oportunitats de negoci.

Imatge de la primera sessió formativa (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa