Notícies

  Dimarts, 8 de gener de 2019

La 56a Fira de l'Oli de les Borges es presentarà al complex Món Sant Benet, seu de la Fundació Alícia, a Sant Fruitós de Bages

A més, el diumenge, 13 de desembre, es farà la presentació comarcal del certamen a Arbeca

Amb l'objectiu de donar a conèixer a tot el territori la 56a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de gener a les Borges, el Patronat de la Fira ha organitzat un acte de presentació al complex Món Sant Benet. L'acte tindrà lloc el dissabte, 12 de gener, a les 17 hores, al mil·lenari monestir de Sant Benet de Bages i seu de la reconeguda Fundació Alícia. D'altra banda, aquest diumenge, 13 de gener, a les 12 hores, el Patronat també ha organitzat una presentació comarcal a l'Ajuntament d'Arbeca i el passat 20 de desembre ja es va fer la presentació territorial a la Universitat de Lleida.

El trasllat de la presentació de l'esdeveniment al Món Sant Benet no és casual ja que la Fundació Alícia és un dels màxims exponents del sector agroalimentari, creada l'any 2003 de la mà del xef Ferran Adrià i del cardiòleg Valentí Fuster, i amb la qual la Fira de l'Oli de les Borges viurà enguany "un agermanament de luxe", segons informen des de l'Ajuntament de les Borges. A més, prèviament a la presentació, el Patronat de la Fira ha organitzat una visita guiada al monestir i al seu entorn natural, amb una fusió d'art medieval i naturalesa.

Presentació a l'Ajuntament d'Arbeca

D'altra banda, la 56a edició del certamen, que ja fa uns dies que ha arribat al 100% d'ocupació, també es presentarà a nivell comarcal a la Sala República de l'Ajuntament d'Arbeca aquest diumenge, 13 de gener, a les 12 hores. En finalitzar hi haurà un tast de productes de la terra i, prèviament, es durà a terme una visita guiada als Vilars d'Arbeca, una fortalesa construïda fa 2.800 anys i considerada única al mon ibèric català.

Tots aquells que vulguin assistir en alguna de les presentacions poden fer-ho amb inscripció prèvia a través de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

L'actuació de Meritxell Gené, en la presentació del certamen a Lleida (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa