Notícies

  Dimecres, 9 de gener de 2019

L'Ajuntament de les Borges subvenciona amb 14.300 euros empreses i autònoms que han contractat treballadors

A través d'una convocatòria d'ajuts que es va posar en marxa el passat novembre

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha rebut un total de 13 sol·licituds de subvenció d'empreses i autònoms, amb seu al municipi, per haver contractat 18 nous treballadors durant el 2018. Es tracta de la nova línia de subvencions que va posar en funcionament el consistori borgenc durant el novembre i que comptava amb una partida inicial de 15.000 euros.

En concret s'han presentat 9 sol·licituds d'empreses i 4 d'autònoms que demanen ajuts per haver contractat fins a 18 nous treballadors. Cal recordar que, per cada nou empleat, l'Ajuntament establia una subvenció de  fins a 1.000 euros (amb un màxim de dos nous contractes per empresa) si la incorporació laboral era a jornada complerta, i 500 euros si es tractava de la contractació de joves per realitzar pràctiques d'una durada mínima de 6 mesos.

Les sol·licituds es van presentar de l'1 al 30 de novembre de 2018 i s'han demanat subvencions per un valor de 14.300 euros que l'Ajuntament de les Borges té previst aprovar pròximament.

Així mateix, aquestes subvencions se sumen a les que també va posar en funcionament l'Ajuntament per incentivar el lloguer de locals buits i per implantar nous establiments o modernitzar els actuals, per tal de promoure l'activitat econòmica de les Borges i millorar la qualitat de vida dels seus habitants, i que es resoldran "ben aviat", segons informa l'equip de govern.

L'alcalde de les Borges, Enric Mir, amb el díptic de la convocatòria de subvencions (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa