Notícies

  Dijous, 10 de gener de 2019

Granyena de les Garrigues celebra aquest diumenge la seva Festa de l'Oli

Amb un esmorzar popular i una sessió sobre els usos de l'oli d'oliva verge extra a la gastronomia, a càrrec de la sommelier Montse Freixa

El proper diumenge, 13 de gener, se celebrarà una nova edició de la Festa de l'Oli de Granyena de les Garrigues. A les 11.30, a la sala del Ball, després de l'esmorzar popular aorganitzat per la Cooperativa, hi haurà una sessió d'aplicació i usos de l'oli d'oliva verge extra a la gastronomia, a càrrec de Montse Freixa, sommelier d'olis i impulsora d'Evòóeasy.

La Cooperativa de Granyena de les Garrigues és de les primeres que va iniciar una línia de producció d'oli ecològic, certificat pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE), i aquesta Fira és una oportunitat perquè els visitants puguin adquirir aquest oli de la collita d'enguany. Els assistents podran gaudir, per tan sols dos euros, de l'esmorzar i d'una ampolla d'un quart de litre d'oli verge extra de la campanya.

El calendari de fires de l'oli de la comarca continuarà amb la Fira de l'Oli i les Garrigues de les Borges els propers dies 18, 19 i 20. Les últimes, de Vinaixa i l'Albi, se celebraran al març.

 

Una de les parades d'anys anteriors a la Festa de l'Oli (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa