Notícies

  Divendres, 11 de gener de 2019

Gestió Agroramadera de Ponent es constitueix com a societat cooperativa

L'entitat, propietària de les plantes de purins VAG i Tracjusa, va celebrar una assemblea extraordinària el passat dimecres a Juneda on es va prendre aquesta decisió

El passat dimecres, 9 de gener, l'associació Gestió Agroramadera de Ponent (GAP), propietària de les plantes de tractament de purins VAG i Tracjusa, de Juneda, van aprovar constituir-se en una Societat Cooperativa Catalana Limitada (SCCL) amb els vots favorables de tots els assistents a l'assemblea extraordinària.

Eduard Cau, president de Gestió Agroramadera de Ponent, formada per 160 explotacions ramaderes, va explicar que aquesta mesura té l'objectiu de "mantenir els drets de decisió dels seus associats i adequar la personalitat jurídica a la situació actual", una acció que no suposarà cap canvi en la junta directiva. Aquest canvi tindrà efectes legals a partir del 24 de gener, després que superi els tràmits corresponents.


Eduard Cau | Descarrega'l com a: | MP3

D'altra banda, Cau va anunciar que des del GAP pretenen crear l'any que ve una fundació vinculada a la cooperativa, amb la intenció de "millorar el nostre entorn promovent l'activitat econòmica a la comarca".

L'assemblea extraordinària de Gestió Agroramadera de Ponent (foto: GAP).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa