Notícies

  Divendres, 18 de gener de 2019

Mas del Clos, Mas Montseny i Cooperativa de la Granadella, els millors olis de la 56a Fira de l'Oli de les Borges

També han rebut un accèssit l'oli de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges i el Molí d'oli Gabriel Alsina, de Castelló de Farfanya

Entre els actes de la 56a Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i de les Garrigues d'aquest divendres a la tarda, ha tingut lloc l'entrega de premis als millors olis del certamen. L'encarregat de donar a conèixer els guanyadors ha estat Josep Maria Audí, membre del Panell de Tasts Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya i professor del CFGM d'Olis i Vins de l'Institut Josep Vallverdú de les Borges, acompanyat de l'alcalde de les Borges i president del Patronat Fira de les Garrigues, Enric Mir, del president de la DOP Les Garrigues, Enric Dalmau, i del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas.

Segons el Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya, els millors olis del certamen d'enguany han estat:

  • En categoria fruitat verd amarg: Mas del Clos, de Móra d'Ebre. També ha rebut un accèssit l'oli de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges.
  • En categoria fruitat verd dolç: Mas Montseny, del Morell (que l'any passat també va guanyar el mateix premi, tal com vam informar des d'aquesta emissora), i accèssit a Molí d'oli Gabriel Alsina, de Castelló de Farfanya.
  • En categoria fruitat madur: oli Suo Tempore, de la Cooperativa de la Granadella i l'accèssit per l'oli Degustus Premium, també de la mateixa cooperativa.
Els guanyadors dels millors olis de la Fira de l'Oli amb les autoritats.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa