Notícies

  Dimecres, 18 de desembre de 2013

La Policia Local de les Borges recomana als comerciants que extremin les precaucions per Nadal

Aquest dimecres s'ha engegat la campanya 'Comerç Segur'

El cos policial de les Borges ha posat en marxa aquest dimecres al matí la campanya Comerç Segur, dirigida als comerciants del municipi, coincidint amb l'increment de l'activitat comercial que generen les festes nadalenques.

Per prevenir delictes durant aquestes dates, la Policia Local ofereix cada any consells de seguretat i de prevenció als comerciants i els facilita tota la informació disponible per a què sàpiguen detectar si estan essent víctimes d'una estafa o un robatori.

En aquest sentit, els agents es desplacen durant tot el dimecres pels establiments de la localitat amb diferents tipus de bitllets falsos per a què els comerciants aprenguin a detectar-los i d'aquesta manera, puguin evitar estafes posteriors. 

Per aquest motiu, el cap de la Policia Local de les Borges, Alfons López, recomana als comerciants "extremar les precaucions durant les festes de Nadal, ja que és una de les èpoques de l'any en què es detecten més intents de furts, robatoris o estafes".

D'altra banda, aquesta campanya també inclourà una major presència policial de les patrulles a peu per la zona comercial de les Borges, "una mesura per dissuadir els possibles lladres i estafadors", afirma la regidora de Governació i Seguretat Ciutadana, Núria Palau.

Durant aquestes rondes que efectuen els agents locals per l'eix comercial del municipi s'aconsella, per exemple, no acumular diners a les caixes registradores, evitar que les persones desconegudes coneguin les mesures de seguretat instal·lades i limitar les vies d'accés a l'establiment per facilitar el control i dificultar la fugida en cas de robatori.

Campanya 'Comerç Segur' (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa