Notícies

  Divendres, 8 de febrer de 2019

Cap de setmana amb teatre i doble sessió de cinema a les Borges

Avui, divendres, la Biblioteca Marquès d'Olivart organitza un taller de disfresses per als nens i nenes

L'Ajuntament de les Borges Blanques, en col·laboració amb l'Ajuntament de Juneda, presenten aquest divendres la representació l'obra 'Mos Maiorum. El costum dels avantpassats', al Pavelló de l'Oli de la capital de les Garrigues. D'altra banda, al mateix pavelló, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de les Borges ha organitzat per aquest dissabte, 9 de febrer, una sessió de cinema familiar.

'Mos Maiorium. El costum dels avantpassats' és un espectacle teatral protagonitzat per Ireneu Tranis, Mariona Naudin i Alba Valldaura que aborda, de forma clara i directa, la temàtica de la immigració i, concretament, els casos de la frontera entre l'estat espanyol i el Marroc. La representació, que tindrà lloc a les 21 hores, adopta un format inspirat en el documental i la investigació sociològica, però amb una forma artística i poètica en la qual el públic formarà part de l'experiència. L'entrada té un preu de 5 euros.

D'altra banda, la sessió de cinema familiar del dissabte comptarà amb la projecció de dos films. En concret, a les 17.30 hores s'emetrà 'Astèrix: el secret de la poció màgica' i, a les a les 19.45 hores, es projectarà El Regreso de Mary Poppins'. Cada projecció té un preu de 4 euros i estan obertes a tots els públics.

Taller de disfresses

Avui, a la Biblioteca Marquès d'Olivart, es realitzarà un taller de disfresses dirigit als infants de P5, 1r, 2n i 3r. El taller anirà a càrrec de Maria Balcells i Júlia Mas i els menuts poden portar les seves pròpies disfresses. Durant aquest febrer la biblioteca acull al vestíbul una exposició variada al voltant del Carnestoltes amb contes, llibres i revistes per fer disfresses.

Actors de l’obra ‘Mos Maiorum’ durant una de les representacions teatrals (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa