Notícies

  Divendres, 8 de febrer de 2019

Una conferència sobre la vaga de la Canadenca i un vermut popular, les activitats que organitzen el CDR i altres entitats aquest cap de setmana a les Borges

La conferència, a càrrec d'Antonieta Jarne, es farà avui, a les 20.30, al Casal Marino; el vermut serà diumenge, a partir de les 12 hores, a la placeta del Terrall

El Comitè de Defensa de la República (CDR) i la Comissió Ciutadana per la Memòria de les Borges organitzen, avui divendres, una xerrada sobre la vaga de la Canadenca, just quan es compleixen cent anys d'aquest rellevant capítol per al moviment obrer català. 

La conferència anirà a càrrec d'Antonieta Jarne, professora d'Història Contemporània a la Universitat de Lleida, i tindrà lloc a les 20.30 hores, al Casal Marino. L'acte és obert a tothom.

Vermut popular

D'altra banda, el diumenge, a partir de les 12 del migdia, el CDR de les Borges organitza, juntament amb Primàries Borges i l'ANC local, un vermut popular gratuït en què tothom és convidat i en què es donarà a conèixer la plataforma política Primàries Borges. 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i el Comitè de Defensa de la República (CDR) han impulsat a les Borges aquest procés popular obert a tothom per permetre que la ciutadania triï els candidats i l'ordre d'una futura llista per a les eleccions municipals del 2019 per trencar amb la dinàmica que els aparells dels partits conformin les llistes tancades, segons expliquen a la seva web.

Tothom es pot inscriure al registre per ser votat i també tothom pot participar per escollir els candidats que desitgi. La proposta compta amb el suport d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de les Borges Blanques.

Un vermut popular anterior, el de diumenge serà a la placeta del Terrall.
El cartell de la xerrada sobre la vaga de la Canadenca.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa