Notícies

  Divendres, 8 de febrer de 2019

EnZel presenta el seu nou disc 'Mel i Llimó' el 16 de febrer a la Cafeteria Slàvia de les Borges

El grup explica que aquest nou treball "és més madur pel que fa a les lletres, però conservem la nostra essència"

Aquest matí, el grup de pop EnZel, amb integrants de les Borges Blanques, ha presentat el seu nou disc d'estudi als mitjans de comunicació que porta per títol 'Mel i llimó'. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el grup va anunciar dues noves incorporacions en el segon disc de la seva carrera, després de publicar l'àlbum de debut, titulat 'Capità Ibuprofèn' (Discmedi, 2017). Es tracta del cantant i guitarrista Jos Racero (de Manresa) i el teclista Roger Cornudella (de les Borges Blanques).

La presentació oficial del disc serà el proper dissabte, 16 de febrer, a la Cafeteria Slàvia de les Borges, i el dia 15 sortirà a la venda i els més impacients el podran escoltar a través de les plataformes digitals. Tots els qui vulguin també els podran escoltar el 23 de febrer a la Sala Manolita de Lleida. Així ens ho han explicat:

El fitxer d'àudio no està disponible temporalment.

Durant la presentació d'aquest matí a la Cafeteria Slàvia també han explicat les diferències d'aquest segon disc respecte al primer "s'ha trobat un altre so, sobretot amb la incorporació dels teclats, i és un disc més madur pel que fa a les lletres i s'ha seguit una línia més contínua pel que fa a les cançons, però conserva la nostra essència".

El fitxer d'àudio no està disponible temporalment.

Com en el primer disc, les lletres de les cançons són de diferents missatges de whatsapp enviats a terceres persones, i creades per Mikel Arbizu, el lletrista de l'equip.

El single d'aquest segon disc serà 'Et Somio' i han explicat el perquè d'aquesta elecció:

El fitxer d'àudio no està disponible temporalment.

Per acabar també han parlat sobre el títol d'aquest nou disc 'Mel i Llimó', que són dues paraules que apareixen a una de les cançons del nou treball, 'Paraules', "el títol reflecteix el que diuen les lletres de les cançons que parlen de moments dolços i altres que són més amargs":

El fitxer d'àudio no està disponible temporalment.

 

 

Els EnZel presentant el disc aquest matí a la Cafeteria Slàvia.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa