Notícies

  Dilluns, 11 de febrer de 2019

Els veterans del FC Borges, l'equip líder i més golejador

Els veterans de la capital de les Garrigues tenen 45 punts a la taula de la segona divisió del Torneig Telègrafs de les Lligues Lleida, 10 més que el segon

Els veterans del FC Borges ho estan brodant. Són l'equip líder de la segona divisió del Torneig Telègrafs de les Lligues Lleida, amb 45 punts, a deu de diferència del segon classificat, els veterans del Soses. En els 16 partits que han disputat, els homes de Josep Benet només han patit una derrota. Tots els altres, els han guanyat. I no només van sumant punts de tres en tres, sinó que són l'equip que més gols ha marcat en el que va de competició (64), un dels seus jugadors, Albert Botam, és el màxim golejador (amb 28 dianes) i és el segon equip que menys gols ha rebut (20).

Ahir diumenge, l'equip es va saber imposar a un del camps més complicats de la lliga vencent el Miralcamp per 0 a 1, amb un gol marcat per Josep Bigordà. El proper diumenge, a les 09 hores, els veterans del Borges rebran un dels equips de la part alta de la taula, el Rosselló, que té 28 punts a la classificació.

Els de la capital de les Garrigues esperen mantenir aquest bon paper fins a final de temporada, fet que els permetrà aconseguir l'objectiu de ser campions i pujar de categoria.

Foto de l'acabament d'un dels partits en què l'equip va golejar (foto: veterans Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa