Notícies

  Dijous, 19 de desembre de 2013

El Consell Comarcal de les Garrigues convoca el 7è Premi Jove Emprenedor i el 1r Premi Idea

Amb l’objectiu de fomentar i incentivar la creació de nous projectes empresarials als municipis de la comarca i, alhora, afavorir l’arrelament de la població jove al territori

El Consell Comarcal de les Garrigues juntament amb el Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori convoquen el 7è Premi Jove Emprenedor/a de les Garrigues i el 1r Premi Idea, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut i l'assessoria Àrea Suport Empresarial.

L'objectiu del Premi Jove Emprenedor/a de les Garrigues és continuar fomentant i incentivant la creació de nous projectes joves empresarials als municipis de la comarca i, alhora, afavorir l'arrelament de la població jove al territori.

Pel que fa al Premi Idea, el reconeixement sorgeix davant la necessitat d'incentivar els joves de la comarca a generar idees de futurs projectes que puguin tenir viabilitat en el mercat laboral, amb l'objectiu que aquestes idees o empreses vegin la llum o siguin donades d'alta en un període posterior màxim de 6 mesos després de l'entrega del premi.

Les sol·licituds per ambdós premis es poden presentar a l'Oficina Jove de les Garrigues (c. Avemaria, 14, de les Borges Blanques) fins al dia 31 de gener de 2014.

7è Premi Jove Emprenedor/a de les Garrigues

Al Premi Jove Emprenedor/a de les Garrigues hi poden participar totes aquelles empreses (empresaris individuals, SL, SA, cooperatives, etc.) creades durant els anys 2012- 2013 que tinguin com a titular, promotor/a o soci/a principal un/a jove que no superi els 35 anys el 31 de desembre de l'any de la creació de l'empresa. La seu social de l'empresa ha d'estar ubicada a qualsevol municipi de les Garrigues.

S'atorgaran dos premis, un primer premi per valor de 900 euros més un any d'assessorament i gestió bàsica fiscal, laboral i comptable; i un segon premi per valor de 300 euros.

1r Premi Idea

El nou Premi Idea, que compta amb dues categories (Idea de Negoci i Producte Innovador), es crea amb la finalitat de facilitar a les persones joves amb idees innovadores l'entrada al mercat laboral fomentant l'esperit emprenedor i innovador, i també de premiar nous productes innovadors sorgits d'una empresa ja creada ubicada a qualsevol municipi de les Garrigues, la titularitat de la qual vagi a nom d'una persona jove i que en sigui la màxima accionista.

Hi poden participar totes les persones que a data 31 de gener de 2014 siguin menors de 35 anys i que tinguin una idea de negoci que pretengui ser desenvolupada a la comarca de les Garrigues, i també les empreses ja creades que comptin amb una idea de producte innovador i que el seu accionista majoritari sigui un jove menor de 35 anys a data 31 de gener de 2014. La seu social de l'empresa ha d'estar ubicada a qualsevol municipi de les Garrigues.

El jurat valorarà les sol·licituds tenint en compte els criteris d'originalitat i grau d'innovació de la idea de negoci, viabilitat tècnica, comercial, legal i econòmica de la idea, potencial de creixement, creació de llocs de treball i actitud emprenedora del candidat.

S'atorgarà un premi per categoria. Així, el Premi Idea de Negoci rebrà assessorament de la forma jurídica de la nova empresa i gestions per a la creació de l'empresa. El Premi Producte Innovador rebrà un any d'assessorament i gestió bàsica fiscal i comptable.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa