Notícies

  Dilluns, 25 de febrer de 2019

El Borges Grup Vall no pot arribar al partit que havia de jugar a Cambados a causa del retard d'un vol

El CTT Borges n'ha explicat els motius tant a la Federació Espanyola com al club de Pontevedra i esperen poder disputar el matx un altre dia i evitar la sanció

El primer equip del Club Tennis Taula Borges, el Borges Grup Vall, que havia de disputar el matí d'ahir diumenge el partit corresponent a la setzena jornada de la Superdivisió, no va poder arribar a la població de Cambados (Pontevedra), on havia de disputar-se l'encontre, a causa del retard d'un vol.

Es dona la circumstància que Oriol Monzó i Marc Duran es trobaven a la ciutat de Belfast on van jugar un partit de la lliga anglesa en la qual participen aquesta temporada. El vol que els havia de dur fins a Londres per anar després fins a Barcelona es va endarrerir una hora i mitja i van perdre l'enllaç.

Tot i que Monzó i Duran van intentar totes les opcions possibles per poder arribar al partit i, fins i tot, van iniciar el viatge amb cotxe fins a París, per creuar el canal de la Mànega a través del túnel, el ferry o agafar un vol de París fins a Oporto, però finalment van desistir en comprovar que no arribarien a l'hora de joc.

El CTT Borges ha posat en coneixement tots aquests fets tant a la Federació Espanyola com al club de Cambados, per si hi ha la possibilitat de jugar el partit un altre dia. De no ser així, el Borges Grup Vall rebrà una sanció per incompareixença al partit. Aquest ha estat el primer cop en tretze temporades a la Superdivisió que l'equip de la capital de les Garrigues no s'ha presentat en un partit de lliga.

És la primera vegada en 13 anys que l'equip no es presenta a un partit de lliga (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa