Notícies

  Dilluns, 11 de març de 2019

L'atleta Aida Alemany, de la Joventut Atlètica Arbeca, tercera classificada en la prova dels 1.500 metres llisos al Campionat d'Espanya sub18

Redouan Sahel, del mateix equip, va aconseguir la 16a posició al Campionat d'Espanya de Cros per Federacions sub20 i, gràcies a la seva puntuació, Catalunya va quedar tercera classificada

L'atleta Aida Alemany, integrant del Joventut Atlètica Arbeca, va quedar tercera classificada en la prova dels 1.500 metres llisos al Campionat d'Espanya sub18 de pista coberta que es celebrar aquest cap de setmana a València. Alemany que va aconseguir fer un registre de 4 minuts i 41 segons.

En aquesta prova també hi van participar tres atletes més del mateix equip: Oxana Bonjorn, que va quedar en novena posició, Andrea Alemany, 14a i Míriam Pérez que va aconseguir la 16a posició.

Campionat d'Espanya de Cros per Federacions sub20

D'altra banda, l'atleta de l'equip Redouan Sahel va defensar la camiseta de Catalunya al Campionat d'Espanya de cros per Federacions sub20 que es va celebrar aquest cap de setmana a Càceres, Extremadura. Sahel va aconseguir la setzena posició i, gràcies a la seva puntuació, Catalunya va quedar tercera classificada.

Campionat de Catalunya sub16

Per últim, les atletes Maria Roset i Mariona Perera, del mateix equip, van participar al Campionat de Catalunya de 600 metres llisos sub16 de pista coberta a Sabadell. Roset va aconseguir la sisena posició i Perera va acabar setzena.

 

Les atletes de l'equip arbequí amb la seva entrenadora.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa