Notícies

  Dimecres, 13 de març de 2019

El Borges Grup Vall de Superdivisió rep una sanció per no poder disputar el partit del passat 24 de febrer a Cambados, Pontevedra

Del 14 al 17 de març, els tres jugadors de l'equip disputaran els campionats d'Espanya i la Copa del Rei de tennis taula a Guadalajara

Ahir a la tarda, l'equip del Borges Grup Vall de Superdivisió va conèixer la sanció imposada pel jutge únic de la federació espanyola de Tennis Taula, després que l'equip borgenc no pogués disputar el partit del passat 24 de febrer a Cambados, Pontevedra.
La causa va ser que el vol que havia de portar els jugadors Oriol Monzó i Marc Duran des de Belfast, Londres, es va endarrerir i no van poder enllaçar amb el vol a Barcelona.

D'aquesta manera, el jutge va dictar una resolució on va explicar que la incompareixença significa un incompliment el Reglament general de la RFETM i, un cop llegides les al·legacions presentades pel club borgenc, imposa la pèrdua del partit pel resultat de 4-0 i una sanció econòmica de 60 euros. Amb aquesta sanció el Borges Grup Vall continua tercer a la classificació de la lliga.

El Borges Grup Vall a la Copa del Rei

D'altra banda, des de demà i fins al 17 de març, els tres jugadors del Borges Grup Vall disputaran els campionats d'Espanya i la Copa del Rei de tennis taula a Guadalajara, Castella La Manxa.

Pel que fa als campionats d'Espanya, Oriol Monzó, Marc Duran i Joan Masip començaran els seus partits demà en les categories d'individual i dobles.

La Copa del Rei començarà el 16 de març i la primera fase consta d'un grup de quatre equips on només el primer classificat del grup passarà a semifinals.

En aquesta fase, l'equip borgenc s'enfrontarà als equips de Superdivisió Universidad de Burgos TPF i Visit Pontevedra, i a l'equip de Divisió d'Honor AD Collado Mediano.

L'equip de les Borges espera mostrar el seu millor joc i poder aconseguir el que seria el seu tercer títol de Copa del Rei, que ja va aconseguir les temporades 2013/14 i 2016/17.

L'equip disputarà els campionats d'Espanya i la Copa del Rei de tennis taula (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa