Notícies

  Dijous, 14 de març de 2019

El CF Juneda i Kalikenyo Rock impulsen la gravació d'un videoclip de l'himne del centenari del club a càrrec del grup KOP

Els junedencs i junedenques de totes les edats estan convidats a participar a la iniciativa, que es farà el proper diumenge, de 12 a 14 hores, a la plaça Catalunya del poble

Aquest diumenge, 17 de març, el CF Juneda i el festival Kalikenyo Rock han organitzat una activitat per gravar un videoclip amb l'himne del centenari del club de futbol del poble, per commemorar el seu segle d'història.

La cançó, ni més ni menys, serà interpretada pel grup KOP, de Badia del Vallès, un conjunt destacat en el gènere musical hardcore i punk, amb una forta reivindicació política i social en les seves lletres.

Els organitzadors conviden els veïns i veïnes de Juneda de totes les edats per participar a la iniciativa. A partir de les 12 i fins les 14 hores, tothom està convocat a la plaça Catalunya per sortir al videoclip. Cal que s'hi assisteixi portant una samarreta vermella i, com diuen des de Kalikenyo Rock, "amb ganes de gresca".

Un moment de la gravació de la cançó (foto: Kalikenyo Rock).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa