Notícies

  Dijous, 14 de març de 2019

Les Garrigues, presents a la manifestació convocada per dissabte a Madrid en protesta pel judici als presos polítics

S'han omplert dos autocars amb gent de diversos pobles de la comarca i altres veïns hi aniran pel seu compte

Veïns i veïnes d'una dotzena de pobles de les Garrigues ompliran dos autocars per participar aquest dissabte, 16 de març, a la manifestació que es farà a Madrid amb el lema 'L'autodeterminació no és delicte', organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. Els autocars sortiran de les Borges Blanques a les 06 hores del mateix diumenge. Segons informa SomGarrigues, els organitzadors havien plantejat la possibilitat de contractar un tercer vehicle, però finalment la idea s'ha descartat.

A més d'aquest centenar llarg de garriguencs que s'han inscrit a aquests dos autobusos, d'altres persones assistiran a la manifestació en vehicle propi o en altres mitjans de transport. La tornada de la capital espanyola es preveu el mateix dia, cap a les 21 hores.

Partits independentistes catalans, membres dels Comuns i altres col·lectius d'esquerres donen suport a aquesta mobilització, convocada per protestar contra el judici a què estan sotmesos els líders polítics i de les entitats independentistes.

Un autocar sortint de l'estació de les Borges, en aquest cas per anar a Brussel·les (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa