Notícies

Dilluns, 18 de març de 2019

Mal paper del Borges Grup Vall a la Copa del Rei de tennis de taula, en què ha acabat vuitè

Al Campionat d'Espanya, Duran va ser subcampió en categoria individual i Masip subcampió en dobles, fent parella amb Javier Soria

L'equip de Superdivisió del CTT Borges, el Borges Grup Vall, no ha fet un bon resultat a la Copa del Rei de tennis de taula, competició en què aquest any ha acabat en vuitè lloc i que ja havia aconseguit guanyar les temporades 2014 i 2017. Segons informen des del club, "els problemes físics dels jugadors han afectat el seu rendiment i l'equip no ha pogut competir amb uns rivals teòricament inferiors".

Dissabte, l'equip va estar a punt de passar a les semifinals de la Copa del Rei, però finalment va perdre contra l'Universidad de Burgos. Ahir, els de les Borges van patir dues derrotes consecutives contra equips de Divisió d'Honor, fet que els va relegar al vuitè lloc. En total, el Borges Grup Vall ha perdut tres dels cinc partits disputats en la competició.

El pròxim partit a la lliga de Superdivisió del Borges Grup Vall (en què és el quart classificat) serà a les Borges Blanques el pròxim divendres, 29 de març, davant l'Universidad de Burgos TPF (cinquè a la taula).

Resultats al Campionat d'Espanya

Abans de disputar la Copa del Rei, els palistes Marc Duran i Joan Masip van participar al Campionat d'Espanya. Els jugadors del Borges Grup Vall es van quedar quedar amb la mel als llavis, ja que Duran va ser subcampió en categoria individual i Masip subcampió en dobles, fent parella amb Javier Soria.

Duran va perdre per 1 a 4 en la final contra Álvaro Robles i, per la seva part, Masip i Soria van caure derrotats per 3-1 davant la parella formada per Álvaro Robles i Endika Díez.

D'altra banda, ahir diumenge, 17 de març, el Centre de Tecnificació de les Borges va acollir el Campionat de Catalunya Universitari de Tennis Taula, organitzat pel servei d'esports de la Universitat de Lleida.