Notícies

  Dijous, 21 de març de 2019

Ponent Coopera i el Consell Comarcal de les Garrigues organitzen una formació sobre com fer una cooperativa de serveis turístics

La jornada, que es farà el 4 d'abril a l'ens comarcal, explicarà els valors i els principis cooperatius i els avantatges en comparació a la resta de fórmules empresarials

El dijous, 4 d'abril, el Consell Comarcal de les Garrigues i Ponent Coopera han organitzat una jornada de formació per parlar sobre com fer una cooperativa de serveis turístics.

La jornada, que es farà a l'ens comarcal, començarà, a les 17 hores, amb la benvinguda i la introducció de la fórmula cooperativa on els assistents coneixeran els valors i principis cooperatius, i el funcionament i els principals avantatges econòmics, fiscals i laborals de les cooperatives en comparació a la resta de fórmules empresarials. Seguidament, a les 18.45 hores, els participants coneixeran un exemple real d'una cooperativa que ofereix serveis de quieta turístics. Finalment, a les 19.15 hores, es farà una dinàmica participativa amb l'objectiu d'exposar com la fórmula cooperativa pot resoldre els dubtes i inquietuds a l'hora d'emprendre un projecte empresarial d'aquest tipus.

Els interessats poden fer la inscripció clicant a l'enllaç i tenen temps fins al 25 de març.

La jornada vol incentivar l'inici d'un projecte empresarial cooperatiu que ofereixi serveis de guiatge turístic al territori amb l'objectiu que empreses privades i administracions públiques puguin adquirir els serveis d'aquesta empresa per tal promocionar i difondre el nostre patrimoni en totes les seves vessants (cultural, arquitectònic, paisatgístic, agroalimentari, etcètera).

 

 

Un jornada de l'any passat de Ponent Coopera (foto: Ponent Coopera).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa