Notícies

  Dilluns, 1 d'abril de 2019

Obertes les inscripcions de la Marxa per la Vinya Clos Pons a l'Albagés que es farà el diumenge, 28 d'abril

Els participants a la marxa, que destinarà tot el benefici de les inscripcions a l'Associació Contra el Càncer, podran escollir entre dos recorreguts de 10 i 5 quilòmetres

L'Albagés s'afegeix als pobles garriguencs que organitzen caminades populars de la mà del celler Clos Pons, que organitza la segona edició de la Marxa per la vinya Clos Pons, el diumenge, 28 d'abril. La jornada, a més de permetre als assistents gaudir d'un bonic paisatge, d'un bon vi, degustacions i diverses activitats, té un caire solidari, ja que el 100% de l'import de les inscripcions es destinarà a l'Associació Contra el Càncer de Catalunya (AECC).

A partir de les 9 hores es donarà inici aquest esdeveniment esportiu no competitiu que recorrerà camins i senders del terme de l'Albagés i comptarà amb dos recorreguts diferents: el circuit més llarg és l'anomenat Alges (10 km) i el més curt el Sisquella (5 km). A l'arribada, tots els participants gaudiran d'un tast d'arròs i d'una copa de vi.

El lloc de sortida i arribada serà des del celler Clos Pons, ja que els dos recorreguts seran circulars i tots els participant poden fer les inscripcions clicant a l'enllaç.

La marxa està organitzada pel celler Clos Pons i Clos Pons Thai Runners amb la col·laboració de la Junta Local AECC Albagés i Ajuntament de l'Albagés.

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'any passat hi van participar 300 caminadors.

 

 

 

 

Participants a la primera Marxa per la Vinya Clos Pons (foto: Clos Pons).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa