Notícies

  Dilluns, 1 d'abril de 2019

Lliuren els guardons del 20è Premi Joan Duch de poesia per a joves escriptors i del 3r Premi Carles Hac Mor a plaquetes d’escriptura subversiva

Les obres premiades van ser 'Nusos d'incendi', d'Irene Anglada, i 'Testament dada'm', d'Òscar Palazón. A més, la junedenca Heura Gaya va presentar durant l'acte el seu primer disc en solitari

El passat dissabte, 30 de març, va tenir lloc, al Teatre Foment de Juneda el lliurament de premis de la darrera edició del certamen Joan Duch i Carles Hac Mor i la presentació del disc 'Gaya', de la junedenca Heura Gaya.

Al 20è Premi de Poesia Joan Duch per a joves poetes s'hi han presentat un total de 14 poemaris arribats de diferents punts dels Països Catalans. El jurat d'aquesta edició, integrat per Anna Gas, Meritxell Cucurella-Jorba, Francesc Gelonch, Jordi Pàmias, Jordi Quer, Anna Pantinat i Joan Cornudella, ha decidit atorgar el premi a l'obra 'Nusos d'incendi', de l'autora Irene Anglada Peláez, de Manresa, presentada amb el pseudònim Esbarzer.

Pel que fa al 3r Premi Carles Hac Mor a Plaquettes d'escriptura subversiva, s'hi han presentat un total de 59 poemaris. El jurat, format per Ester Xargay, Anna Gual i Jordi Marrugat, ha fet mereixedora del premi l'obra 'Testament dada'm', d'Òscar Palazón Ferré, de Tarragona, que va utilitzar el pseudònim Adam.

Després del lliurament de premis, la cantant i músic Heura Gaya va presentar en exclusiva el seu primer disc en solitari 'Gaya', que inclou un "repertori intimista que viatja sonorament entre el pop i el folk i que alhora es nodreix de la tradició més arrelada a la terra", segons explica a la seva pàgina web.

Els guanyadors, amb dos membres del jurat (foto: Aj. Juneda).
L'actuació d'Heura Gaya (foto: Aj. Juneda).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa