Notícies

  Dijous, 11 d'abril de 2019

A punt una nova Caminada Cultural per les Garrigues per la reserva natural de Mas de Melons de Castelldans

Es farà el dissabte, 13 d'abril, amb una distància de 9 quilòmetres i els participants observaran la fauna i elements de pedra seca

El pròxim dissabte, 13 d'abril, arriba la 36a Caminada Cultural per les Garrigues per la reserva natural de Mas de Melons de Castelldans.

La caminada, que començarà a les 17 hores, tindrà una distància de 9 quilòmetres aproximadament, i els participants observaran la fauna que s'hi amaga i els elements singulars de pedra seca, com masies, pous, fonts i marges, entre altres. La ruta està guiada i es faran diverses parades culturals i visites guiades a diferents punts a càrrec d'un tècnic de cultura. A més, a mig recorregut, hi haurà un avituallament.

Tots els caminadors que vulguin es poden iniciar i descobrir la marxa nòrdica i un tècnic farà una explicació d'utilització dels pals.
 

Per a més informació i inscripcions, cliqueu a l'enllaç.

Caminades culturals a les Garrigues

Des del Consell Esportiu de les Garrigues, juntament amb el Centre d'Estudis de les Garrigues i amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues es pretén dinamitzar i donar a conèixer els racons més emblemàtics de la comarca promovent la pràctica d'activitat física.

Aquestes caminades culturals, amb la possibilitat de descobrir i d'iniciar-se en la pràctica de la marxa nòrdica, tenen com a finalitat fomentar la pràctica d'activitat física lligada a la cultura, tot descobrint les peculiaritats culturals i històriques de cada població de la comarca.

Mensualment es realitzarà una caminada cultural (generalment l'últim diumenge de cada mes) on, amb un tècnic de cultura, descobrirem les diferents poblacions de les Garrigues i els seus paratges més peculiars i que alhora són desconeguts per molts dels habitants de la comarca.

A més, en aquestes caminades culturals hi haurà la possibilitat, per als qui vulguin, de tastar la marxa nòrdica i de descobrir la tècnica mitjançant un monitor titulat en marxa nòrdica.

Una de les últimes Caminades Culturals que es va fer a Tarrés el juliol de l'any passat (foto: Caminades Culturals a les Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa