Notícies

  Divendres, 12 d'abril de 2019

Mas de Melons organitza un taller educatiu d'identificació i secrets dels ocells de secà, el 20 d'abril

Els participants a l'activitat, que durarà tot el dia, coneixeran les espècies més característiques i les observaran en el seu medi de manera respectuosa

El dissabte, 20 d'abril, la reserva natural de Mas de Melons de Castelldans ha organitzat un taller educatiu per conèixer les espècies més característiques dels secans.

La primavera és l'època de màxima esplendor dels secans, ja que hi ha uns ambients singulars, escassos i que històricament han patit una reducció important de la seva superfície. D'aquesta manera, Mas de Melons es considera el rovell de l'ou dels secans, especialment per la població d'ocells de caràcter estèpic com la ganga.

En aquest curs, que començarà a les 9.30 hores, els assistents coneixeran les espècies més característiques i les observaran en el seu medi de manera respectuosa. Després, a les 13.30 hores es farà un dinar. A la tarda, a les 15.30 hores, hi haurà una sessió teòrica al centre d'informació sobre les espècies característiques dels secans i es farà una nova sortida de camp per la reserva.

Per a les sortides de camp s'han de fer desplaçaments amb cotxe i aproximacions caminant i el temps per dinar és lliure. Els assistents a l'activitat, que va dirigida a tota mena de públic a partir de 14 anys, es recomana que portin aigua, calçat còmode i binocles.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu a l'enllaç.

 

Una de les activitats passades organitzada per Mas de Melons (foto: Generalitat de Catalunya).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa