Notícies

  Dimecres, 17 d'abril de 2019

L'Ateneu Popular Garriguenc i La Bodega organitzen per tercer any un vermut cultural a les Borges amb motiu de Sant Jordi

Se celebrarà el diumenge, 21 d'abril, i a més de presentacions literàries, intercanvi de llibres i actuacions musicals també es recaptaran diners per enviar roses a les preses polítiques i exiliades, com ja es va fer l'any passat

L'Ateneu Popular Garriguenc i La Bodega de les Borges organitzen un any més el Vermut Cultural coincidint amb la diada de Sant Jordi. Com és habitual, l'activitat es farà a la mateixa bodega, a la plaça de la Capella de la capital de les Garrigues, el proper diumenge, 21 d'abril, a partir de les 11.30 hores.

Mentre es fa el vermut, hi haurà dues presentacions literàries d'autores locals: Carla Giné presentarà el seu llibre 'Hivern Cremat' i Anmarí Gassó presentarà el conte 'La zebra Mima'. A més, també es farà un intercanvi de llibres, tothom podrà portar els llibres de casa que vulgui i agafar-ne d'altres per endur-se'ls i llegir-los. També hi haurà música amb l'actuació de 'Lo pardal roquer'.

Com ja es va fer l'any passat, durant el Vermut Cultural es tornaran a recaptar diners per fer arribar roses als presos i preses polítiques i també als exiliats. L'anterior edició es va aconseguir fer arribar 200 roses a les preses, tot i que el personal de la presó espanyola d'Alcalá-Meco va voler impedir fer-les-hi arribar.

 

Una edició anterior del vermut cultural (foto: APG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa