Notícies

  Divendres, 26 d'abril de 2019

La Llotja de Lleida acollirà demà la 1a edició de 'Rock pels Xuklis de Lleida' amb un concert, tallers i activitats per a adolescents

La iniciativa, impulsada per Afanoc Lleida, inclourà els grups Koers, Pastorets Rock i Mari Popes i també l'actuació del DJ XXP, el borgenc Cosmin Ionescu, entre altres

Afanoc Lleida, la delegació lleidatana de l'Associació de Nens amb Càncer de Catalunya, ha organitzat per demà dissabte la primera edició del 'Rock pels Xuklis de Lleida', un festival que neix de les inquietuds del grup de joves i adolescents de l'entitat i de la seva necessitat de trobar un espai amb activitats relacionades amb els seus gustos i que alhora els hi doni l'oportunitat de transmetre la realitat del càncer que els hi ha tocat viure en primera persona o a través dels seus germans en l'etapa de l'adolescència.

El primer 'Rock pels Xuklis de Lleida', presentat per Ferran Aixalà, reunirà dalt de l'escenari els grups Koers, Pastorets Rock i Mari Popes, així com la dansa de Dancescape. Durant el concert es farà un sorteig solidari que ha comptat amb la col·laboració d'artistes com Rosalía, entre d'altres. La música sonarà a partir de les nou de la nit al Teatre de la Llotja, però abans, entre les 18 i les 20 hores, hi haurà diferents activitats gratuïtes a la plaça exterior: drones, grafitis, hip-hop o un escape-room, a més d'un escenari dinamitzat pel Postureig de Lleida i amb zumba, una 'influencers challenge' i una sessió de DJ XXP, el jove borgenc Cosmin Ionescu, membre de l'entitat.

L'objectiu d'aquesta nova iniciativa és "anar més enllà de ser un concert i sensibilitzar sobre les vivències, les pors, els canvis i les necessitats que es donen quan apareix el càncer durant l'adolescència". A més, també permetrà recaptar fons per mantenir la tasca d'Afanoc Lleida amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Les entrades per al concert, amb les quals es farà un regal sorpresa, es poden adquirir a la delegació d'Afanoc, al web de la Llotja i a la taquilla del teatre. De forma anticipada tindran un preu de 12 euros i el mateix dia del concert costaran 14.

Cosmin Ionescu, DJ XXP, actuarà a la plaça exterior de la Llotja (foto: DJ XXP).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa