Notícies

  Dimecres, 8 de maig de 2019

Ponent Coopera organitzada la xerrada 'Posar la vida al centre, dignificar les cures. Una visió des de l'Economia Feminista' a les Borges

Es farà demà, 9 de maig, a les 19 hores, Casal Cívic de les Borges

Demà dijous, 9 de maig, a les 19 hores, el Casal Cívic de les Borges acollirà la xerrada 'Posar la vida al centre, dignificar les cures. Una visió des de l'Economia Feminista' organitzada per Ponent Coopera.

Durant la trobada, els organitzadors faran referència com a pràctica social i econòmica, el cooperativisme es caracteritza per organitzar estructures que posen l'accent en uns valors i formes de fer compromeses amb el benestar de les persones i del medi ambient, sense situar el lucre per davant de tot i qüestionant les lògiques capitalistes. Des d'aquesta perspectiva, l'economia cooperativa presenta semblances amb l'economia feminista.

D'aquesta manera, la xerrada servirà per posar en valor aquesta perspectiva a càrrec d'Elba Mansilla, sòcia de la cooperativa La Ciutat Invisible, i de Norma Véliz, que presentarà l'experiència de Mujeres Pa'lante, una cooperativa que es dedica a la cura i atenció de persones que es troben en situació de dependència o que necessiten serveis d'atenció domiciliària.

La jornada es farà demà al Casal Cívic de les Borges (foto: Ponent Coopera).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa