Notícies

  Dimarts, 14 de maig de 2019

El CEI de les Borges ofereix dos nous cursos formatius gratuïts per autònoms i empreses, el 23 i 30 de maig

D'altra banda, del 4 al 25 de juny, acollirà un curs per autònoms que consistirà a aprendre estratègies sobre com reduir costos

El Centre d'Empreses Innovadores de les Borges, situat a l'Avinguda Francesc Macià de la capital garriguenca, ha programat dos cursos formatius gratuïts els pròxims dijous 23 i 30 de maig. El primer ensenyarà eines gratuïtes per a realitzar estudis de mercat 'Low Cost' i, el segon, girarà entorn de les maneres de redactar publicacions que atrapin els clients potencials.

La primera formació porta per títol 'Eines gratuïtes per a realitzar estudis de mercat 'Low Cost''. Tindrà lloc el dijous, 23 de maig, de 15 a 17 hores, i anirà a càrrec del també emprenedor i professor Joan Serra. La copywriter i redactora creativa, Montse Díaz, serà l'encarregada d'impartir el segon curs que es farà el pròxim 30 de maig, de 15 a 18 hores, i porta per títol 'Escriu posts que enganxin de principi a fi al teu públic'.

Per inscriure's a les càpsules formatives, les persones interessades poden consultar les formacions i realitzar la inscripció clicant a l'enllaç o al telèfon 973 14 28 05.

Curs sobre com reduir costos

D'altra banda, en col·laboració amb l'empresa Ilerna, el CEI Borges ha organitzat un curs de vuit hores per autònoms per aprendre estratègies sobre com reduir costos. Es durà a terme els dimarts del 4 al 25 de juny, de 19.30 a 21.30 hores.

La formació sobre com reduir costos per a autònoms estarà dirigida pel professor i cofundador de Blueindic, David Vara. Entre els temes que es tractaran s'hi inclouen estratègies sobre com incrementar el preu de venda, augmentar clients i volum de comanda, el càlcul del cost total de l'empresa, així com maneres de controlar els costos i les desviacions i també s'ensenyarà a fer un pla de productivitat.

 

Conferència sobre estratègies empresarials al CEI de les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa