Notícies

  Divendres, 7 de juny de 2019

Tres dies amb les actuacions de 36 bandes de punk, rock, ska i metal al Kalikenyo Rock de Juneda, del 13 al 15 de juny

Com a novetat d'enguany, "obrirem les portes el dimecres a la nit pels qui ja vulguin acampar i, pel ritme de venda d'entrades, esperem que vinguin més de 4.000 persones", segons els organitzadors

El proper dijous, 13 de juny, arriba una de les cites més importants pels amants del punk-rock al Kalikenyo Rock de Juneda, que s'allargarà durant tres dies, com en l'edició passada, tal com vam informar des de Ràdio les Borges. Com a novetat d'enguany, tot i que els concerts no començaran fins dijous, l'obertura de portes es farà el dimecres, a les 23.59 hores.

En aquesta 14a edició està previst que hi participin 36 bandes de punk, rock, ska i metal, que començaran a actuar el dijous, a les 18 hores, i són les següents: Lobötomics, Liberum, Rude Pride, Subversion-X, Animales Muertos, Petra de Fenetra, Narco, Non Servium, Radiocrimen i The Birra's Terror. El divendres, els concerts començaran a partir de les 16 hores amb els grups: Skaparapid, Knsumo Respeto, Svetlanas, Eukz, Boikot, Gatillazo, Soziedad Alkoholika, Kaos Urbano, Arkada Social, XpresidentX i Manifa.

Dissabte serà l'últim dia d'aquesta nova edició del Kalikenyo i els grups que comenarçaran a actuar a les 12 hores seran: Devils in the Sky, Balkan Bomba, Etsaiakeroak, Crisix, Koma, Los Toreros Muertos, Crim, Segis, Ana Curra, Kop, Desakato, Rat-Zinger i The Guitlty Brigade.

Pel que fa a la ubicació, l'any passat els concerts ja no es van fer a les piscines, sinó a una esplanada als afores del municipi. Enguany, "la ubicació és a prop de l'any passat, en un terreny que s'ha preparat, especialment, per celebrar-hi el festival", segons afirmen els organitzadors.

Els interessants poden comprar les entrades, que tenen diferents preus segons els dies, clicant a l'enllaç.

La qualitat del cartell i el bon ambient que destaquen els assistents edició rere edició del festival fan preveure un futur engrescador pel Kalikenyo que esdevé la capital del punk-rock del país. Segons els organitzadors, l'any passat el festival va reunir unes 4.000 persones, i "enguany n'esperem que siguin més, ja que el ritme de venda d'entrades anticipades és més alt".

L'edició d'enguany es farà del 13 al 15 de juny (foto: Kalikenyo Rock).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa