Notícies

  Divendres, 7 de juny de 2019

Dilluns vinent, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges ha organitzat la trobada de final de curs dels grups de lectura

El mateix dia, a les 19 hores, la biblioteca també ha preparat la presentació del llibre 'Atles de l'oblit' de l'autora Teresa Ibars

Dilluns vinent, 10 de juny, a les 18 hores, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges ha organitzat una trobada de final de curs de tots els grups de lectura. La jornada començarà amb la benvinguda i cada grup tindrà el seu torn, que anirà per ordre d'antiguitat de creació: grup de lectura de gènere, llegim i +, guiada, teatre i poesia. 

Cada grup explicarà el seu funcionament i diran les obres que han llegit durant la temporada. A més, el grup de poesia llegirà alguns poemes escollits durant el curs i, finalment, Carme Griñó recitarà algun poema del seu llibre, recentment publicat, 'La maleta de la vida'. Els assistents que vulguin podran adquirir exemplars del llibre.

Presentació del llibre 'Atles de l'oblit'

D'altra banda, el mateix dia, a les 19 hores, la biblioteca també ha preparat la presentació del llibre 'Atles de l'oblit' de l'autora Teresa Ibars. L'activitat, que està oberta a tothom, finalitzarà amb la venda d'exemplars que l'autora signarà. Aquesta activitat està organitzada amb la col·laboració de l'editorial Pagès i la Llibreria Quaderns.

Membres del grup de lectura de gènere de la biblioteca de les Borges (foto: Biblioteca Marquès d'Olivart).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa