Notícies

  Dimarts, 11 de juny de 2019

Aida Alemany, de la Joventut Atlètica Arbeca, primera dels 2.000 metres obstacles al Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques sub18

Marc Sarlé, del mateix equip, classificat per a participar en el Campionat de Catalunya sub14 en la prova dels 600 metres llisos

El passat dissabte, 8 de juny, l'atleta Aida Alemany, de la Joventut Atlètica d'Arbeca, va córrer amb la Selecció Catalana sub18 al Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques que es va celebrar a Getafe, Madrid. Alemany va aconseguir la primera posició en la prova dels 2.000 metres obstacles amb un registre de 7 minuts i 8 segons. Amb aquest resultat, Catalunya va quedar en segona posició en la classificació general per darrere d'Andalusia.

Amb aquesta marca, Alemany participarà, el pròxim 21 de juny, en el Campionat d'Espanya sub18 en la prova dels 2.000 mestres obstacles que es farà a Castelló, València. A la prova dels 2.000 metres obstacles també correrà la seva companya d'equip Oxana Bonjorn. D'altra banda, en la prova dels 1.500 metres llisos hi participaran les atletes del mateix equip Andrea Alemany i Míriam Pérez.

Campionat de Catalunya de 600 metres llisos

D'altra banda, el mateix dissabte, 8 de juny, el Marc Sarlé i l'Aina Arqué, del mateix equip, van participar en la prèvia del Campionat de Catalunya en la prova dels 600 metres.

Sarlé va aconseguir la sisena posició de la seva sèrie, una marca que li permet participar a la final del Campionat de Catalunya que se celebrarà, a Lleida, cap a finals de mes. D'altra banda, Arqué va quedar en nova posició i no es va poder classificar, per tant, va posar punt final a la seva temporada a l'equip.

Aida Alemany amb la medalla d'or (foto: Joventut Atlètica Arbeca).
Marc Sarlé i l'Aina Arqué a l'acabar el campionat (foto: Joventut Atlètica Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa