Notícies

  Dimarts, 11 de juny de 2019

Aquest diumenge, taller educatiu de revisió de caixes niu a Mas de Melons de Castelldans

Els participants a l'activitat, que començarà a les 9 hores, revisaran com van les postes i si els polls ja tenen suficient mida, els anellaran

Aquest diumenge, 16 de juny, la reserva natural de Mas de Melons de Castelldans ha preparat un taller educatiu de revisió de caixes niu, a les 9 hores.

L'activitat començarà amb una xerrada sobre el que cal saber de les caixes niu i, a partir de les 10 hores, els participants faran el recorregut pels diferents punts de la reserva per revisar-les que s'acabarà a les 13 hores.

La instal·lació de caixes niu és una mesura de conservació que afavoreix espècies com el gaig blau, el xoriguer petit, les gralles, les òlibes, etc. D'aquesta manera, els participants amb els tècnics i l'ornitòleg revisaran com van les postes i si els polls ja tenen suficient mida, els anellaran.

El taller, que és apte per a tothom, està dirigit per l'ornitòleg Sergi Sales i cal fer inscripció prèvia clicant a l'enllaç, al telèfon 973143038 o al correu electrònic formacio@lallena.cat.

L'activitat està organitzada per la Reserva Natural de Mas de Melons, la Llena i el Departaments de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració d'Espais Naturals de Ponent.

Els participants analitzaran les caixes niu (foto: Mas de Melons).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa