Notícies

  Dimarts, 11 de juny de 2019

El Consell Comarcal de les Garrigues impulsa tres seminaris d'innovació i creativitat per a promocionar el sector de la pedra

Un cop finalitzats els seminaris, que es faran al juliol, es farà una selecció dels millors projectes i tindran tutories personalitzades

El Consell Comarcal de les Garrigues, en el marc del projecte innovador del SOC 'La pedra com un recurs territorial generador d'activitat econòmica i ocupació', ha programat tres seminaris d'innovació i creativitat adreçat a la creació de nous models de negoci basats en els sectors econòmics vinculats a la pedra i també a gestors del patrimoni associats a la pedra.

L'objectiu d'aquesta nova oferta és ajudar a empreses, emprenedors i entitats a desenvolupar activitat econòmica en els diversos sectors vinculats a la pedra.

El primer seminari tractarà sobre la innovació i creativitat, el segon sobre mercats i models de negoci i el tercer tindrà a veure amb la creació de productes i experiències. A les activitats, que es faran durant el mes de juliol al Consell Comarcal de les Garrigues, hi poden participar iniciatives lligades a les comarques de les Garrigues, l'Urgell, el Pla d'Urgell i el Segrià.

Quan s'hagin acabat els seminaris es farà una selecció dels projectes i s'oferirà, als que hagin estat escollits, unes tutories personalitzades amb total adaptació a la realitat i les necessitats de les persones i empreses participants.

Tant els seminaris com les tutories són gratuïts, però cal realitzar inscripció prèvia que es pot fer clicant a l'enllaç.

Els tres seminaris de pedra es faran al juliol (foto: Consell Comarcal de les Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa