Notícies

  Dimecres, 12 de juny de 2019

En marxa la 17a Bibliocursa a la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges

Els participants al joc, que finalitza el 31 d'octubre, han d'aconseguir solucionar una sopa de lletres, llegir vuit contes i un còmic durant l'estiu

La Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges ha posat en marxa la 17a Bibliocursa després de finalitzar la temporada dels diferents grups de lectura, tal com hem explicat des d'aquesta emissora

El joc consisteix a solucionar una sopa de lletres, llegir vuit contes i un còmic, i els infants tenen tot l'estiu fins al 31 d'octubre per a finalitzar l'activitat. Els alumnes que superen la bibliocursa i els que arriben a la meitat són convidats a una festa que organitza la biblioteca, prevista pel divendres, 8 de novembre.

L'edició passada, van començar l'activitat 70 alumnes i 48 la van acabar. En total, la biblioteca va deixar en préstec 472 contes i 48 còmics. Enguany, "volem superar l'èxit de la passada edició, i per aquest motiu hem demanat implicació a més lectors i lectores", han afirmat les bibliotecàries. D'aquesta manera, com fan cada edició cap a finals de curs, el personal de la biblioteca visita els centres de primària per a presentar aquesta activitat entre els alumnes dels cursos de tercer fins a sisè.

A més a més, enguany, "ens hem sumat a la proposta del Servei de biblioteques públiques de Catalunya i hem convidat tots els alumnes a participar a l'activitat 'Llegir té premi', han assenyalat.

Les bibliotecàries de les Borges explicant l'activitat als alumnes de l'escola Joan XXIII de les Borges (foto: Biblioteca Marquès d'Olivart).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa