Notícies

  Dimecres, 12 de juny de 2019

El Museu de Cal Pauet de les Borges amplia l'horari durant l'estiu i es podrà visitar els dissabtes a la nit

El museu, que també es podrà visitar els dissabtes d'estiu de 20.30 a 23 hores, inclou més de 1.500 objectes dels anys 40, 50 i 60 que recreen els jocs i joguines, l'escola amb els llibres i pupitres, el cinema, els tebeos i la publicitat

A partir d'aquest dissabte, 15 de juny, el Museu de Cal Pauet de les Borges Blanques amplia horari i també obrirà tots els dissabtes d'estiu de 20.30 a 23 hores per un preu de dos euros per entrada.

Tal com hem explicat diverses vegades des d'aquesta emissora, Cal Pauet, situat en ple centre de la capital de les Garrigues, és un espai cultural nascut fa tres anys arran de la iniciativa particular de Josep Maria Anglès i Farrerons. Situat a l'antic molí d'oli propietat d'un dels avis de Farrerons, inclou més de 1.500 objectes dels anys 40, 50 i 60 que recreen els jocs de carrer, l'escola amb els llibres i pupitres, el cinema, els tebeos, la publicitat i les joguines. El mateix Josep Maria, descrivia la visita al museu com un mena de "turisme familiar de les emocions, ja que visitar l'exposició fa aflorar sentiments gràcies al record que evoquen alguns dels objectes exposats".

Actualment, l'equipament només obria dissabtes i diumenges de 10 a 13 hores i, amb aquesta ampliació horària, es contribuirà a donar a conèixer un dels actius patrimonials més importants de les Borges i el qual es manté en un excepcional estat de conservació.

El Museu de Cal Pauet també es podrà visitar els dissabtes d'estiu a la nit (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa