Notícies

  Dimecres, 26 de juny de 2019

21 pobles de les Garrigues s'han adherit a la campanya per compartir el forfait d'entrada a diferents piscines municipals de la comarca

El Consell Comarcal i l'Oficina Jove de les Garrigues han posat en marxa la iniciativa per onzè any consecutiu; el forfet serà vàlid de l'1 de juny al 31 de juliol

Enguany, 21 pobles de les Garrigues s'han adherit a la campanya per compartir el forfet d'entrada a diferents piscines municipals de la comarca, 'Piscines Garrigues Estiu 2019', impulsada, com cada any, per l'Oficina Jove de les Garrigues. 

L'objectiu d'aquest forfait és fomentar la cohesió i els intercanvis entre els ciutadans de les Garrigues i, especialment, els més joves. Al mateix temps, amb aquesta iniciativa es vol potenciar l'ús de les piscines i incrementar així el nombre d'abonaments de tota la temporada.

Per poder accedir a les piscines d'altres municipis adherits, els usuaris només hauran de ser titulars d'un abonament individual o familiar de les poblacions pertanyents a la campanya i hauran de mostrar el DNI o identificació d'empadronament. El forfait és vàlid des de l'1 de juliol al 31 d'agost.

Els municipis adherits a la campanya són: l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, el Cogul, l'Espluga Calba, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, Puiggròs, el Soleràs, Tarrés, els Torms i Vinaixa.

Els joves de 12 a 18 anys de Bellaguarda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, el Soleràs i els Torms també tenen entrada gratuïta a les piscines de Llardecans, i a l'inrevés.

El forfet és vàlid fins el 31 de juliol (foto: Fulleda peti qui peti).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa