Notícies

  Dimarts, 2 de juliol de 2019

Arranca una nova edició de la Ruta de la Tapa a les Borges amb la participació de 14 establiments

El certamen, que compleix cinc anys, es farà els dies 12, 13, 19, 20 i 26 de juliol i els establiments oferiran 28 tapes diferents

Aquest estiu, les Borges Blanques organitza una nova edició de la Ruta de la Tapa amb la participació de 14 establiments. El certament, que enguany compleix cinc anys, tindrà lloc els dies 12, 13, 19, 20 i 26 de juliol i els establiments oferiran fins a un total de 28 tapes diferents.

Els participants podran degustar una tapa variada amb una beguda a un preu de 2,5 euros. Com es fa en cada edició, l'últim dia de la ruta, entre les 20 i les 24 hores, es durà a terme un sorteig on es rifaran tres premis de 100 euros en vals per bescanviar als establiments adherits. A més a més, aquells que omplin el fulletó de la ruta amb el segell de sis bars diferents, obtindran una samarreta de la cinquena Ruta de la Tapa.

Enguany, els establiments participants són: bar Arbequi@, el Bar de Vidre, el bar Memphis, el bar Mònico, el bar-restaurant La Pruna, el bar-restaurant Típic Kanandreu, el bar Sancho, la cafeteria Slàvia, la cerveseria O'Brothers, el Niu, la Tertúlia, Mil Feliz, el Restaurant Erigard i la Tasca la Taca.

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, durant la festa de cloenda de l'edició anterior, es van vendre més de 2.500 tapes i més de 400 litres de cervesa i 700 refrescs.

La cinquena Ruta de la Tapa està organitzada per l'Ajuntament de les Borges Blanques amb el patrocini d'Estrella Damm i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.  

Assistents a la festa de cloenda de la IV Ruta de la Tapa (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa